[INFO] Naprawa skrzyni manualnej - woj. śląskie vel. małopol
Witam
Poszukuję dobrego i niedrogiego mechanika od manualnuch skrzyń biegów, mieszkam w okolicy Zawiercia więc najlepiej będzie jak najbliżej ale jeśli będzie potrzeba podjadę dalej. teren Katowic, Krakowa bądź okolic też wchodzi w grę.
endless, ja polecam firmę BCS w Sosnowcu. Znajdź w necie. Brałem od nich całkowicie regenerowaną skrzynię biegów do Polo żony. Nie sa tani, ale robią kompleksową regenerację i dają do roku gwarancji. Można tez wysłać do nich skrzynię do naprawy. Namiary do nich dostałem na Polo Klub Polska.
Jak bierzesz od nich skrzynie po kompleksowej regeneracji, przysyłają kurierem w profesjonalnym opakowaniu (mechanik w warsztacie jak wymieniał ją w Polówce, to powiedział, że nie widział jeszcze tak zapakowanej skrzyni - zadzwonił do mnie nim ją wypakował, żebym sam zobaczył). Potem po wymianie dzwonisz do nich albo oni do Ciebie i przysyłają na swój koszt kuriera po stara skrzynię - to jest warunek, musisz swoją oddać. Odsyłasz w tym samym opakowaniu, więc musisz je zatrzymać.
BCS - manualne skrzynie biegów - sprzedaż, naprawa skrzyni biegów. Regeneracja skrzyni biegów. Skrzynie biegów po regeneracji. Sprawdź czy jest u nas skrzynia biegów dla Ciebie. Bezpieczne zakupy - faktura i gwarancja.
ja też mogę polecić firmę BCS. Kupowałem od nich regenerowaną skrzynię również do mojej dawnej Polówki. Skrzynię wymieniałem w firmie AutoMax w Sosnowcu http://www.audivw.pl/ na ul. Wojska Polskiego 140. Firma ta jest polecana na stronie BCS jako partnerska.
Komentarz